Yogaretreat 23-25 sep 2022 i vackra Vemdalen!

20.09.2021

En helg med Yin och Kundaliniyoga i vackra Vemdalen. Ett hemma hos retreat med endast åtta platser och vi bor tillsammans i ett hus där vi yogar, äter god mat, bastar, umgås, läser en bok, promenerar på fjället.
Helgen kommer att bestå av yinyoga och kundliniyogapass. Det kommer även finnas tid för att vandra på fjället och utrymme till att bara vara i den vackra fjällmiljön.
Vi som håller i helgen är Simone Högberg och Maria Emanuelz. Vi är båda utbildade yogalärare med lång erfarenhet av yoga och meditation.
Simone om vad yoga är för henne:
För mig är yoga kärlek. Yogan bygger upp min inre stabilitet och gör det lättare att hantera den fartfyllda tid vi lever i. Jag vill att mina klasser ska kännas som en kärleksfull omfamning där du får släppa taget om prestation. Lära känna och tycka om dig själv på djupet och känna dig avslappnad och påfylld med ny energi.
Simone är utbildad kundaliniyogalärare, yinyoga och restorative samt har lång erfarenhet inom stresshantering.
Maria om vad yoga är för henne:
Yoga för mig är närvaro och återhämtning. I yoga går det inte att lura kroppen, den talar direkt om hur den mår.
Jag har utövat olika former av yoga under tjugo års tid och kommer alltid tillbaka till hur kroppen hittar närvaron oavsett yogaform. För mig är närvaro det som gör mig absolut lyckligast och mest välmående.
Senaste åren har jag utövat yinyoga och utbildat mig hos Ulrica Norberg. Jag är även utbildad pedagog och har också haft förmånen att utöva meditation och yoga med barn och ungdomar de senaste tio åren. Känslan av att kroppen törstar efter avkoppling och lugn är densamma oavsett ålder.
För mig är yogarummet ett rum där inget alls behöver presteras.
​Otroligt befriande!
Denna helg vill vi bjuda på yogapass och avkoppling där ingenting alls behöver presteras. Maten serveras med kärlek och vi får tid för återhämtning.
Vi bor i ett hus centralt i Vemdalsskalet. Ett hemma-hos-retreat!
Pris för helgen är 3200:- då ingår boende, yogapass och all mat. Man delar rum med andra, det kan vara enkel eller dubbelsängar. Endast 8 platser finns på detta retreat.
Anmälan gör du till maria@studiosoder.se
Du får ett bekräftelsemail på att du fått plats på retreaten samt med mer praktisk information.
Hör gärna av dig vid frågor eller om du vill veta mer om helgen.
Det går bra att ringa oss eller maila, se mail ovan.
Maria 070-3030120
Simone 070-3184787
Varmt välkommen!
Maria och Simone

När: 23-25 september 2022
Var: Vemdalsskalet,