OM STUDIO SÖDER

Min vision om Studio Söder 

Att få skapat något som är styrt utifrån lust och kreativitet, det är Studio Söder för mig. Känslan av att jag bjuder in det jag önskar i mitt liv samt att få dela det med andra. 

Yoga för mig är närvaro och återhämtning. I yogan går det inte att lura kroppen, den talar direkt om hur den mår. Jag har utövat olika former av yoga under tjugo års tid och kommer alltid tillbaka till hur kroppen hittar närvaron oavsett yogaform. För mig är närvaro det som gör mig absolut lyckligast och mest välmående. 

Senaste sju åren har jag utövat Yinyoga och är utbildad yinyogalärare hos Ulrica Norberg. Jag är även utbildad pedagog med en magister i pedagogik och har haft förmånen att utöva meditation och yoga med barn och ungdomar under många år. Känslan av att kroppen törstar efter avkoppling och hjärnvila är densamma oavsett ålder. 

För mig är yogarummet ett rum där inget alls behöver presteras. Otroligt befriande! 

Jag har mångårigt arbete inom skolan, som specialpedagog, undervisat och coachat ungdomar. Jag utbildar pedagoger att leda egna meditationer i grundskolan. Jag håller ungdomskurser med fokus på självmedkänsla. 

Min ambition är att skapa en plats där du kommer in i en värld av avslappning och närvaro. Oavsett vilken plats jag håller mina pass så vill jag skapa känslan av total återhämtning. Studion på Södermalm är byggd med naturmaterial, du bjuds in att yoga på ett varmt skönt golv med mjuka och sköna ullmattor som får dig att vilja flyta bort en stund från dina tankar och bara vara.