OM STUDIO SÖDER

Vi bjuder på en mysig och avslappnad miljö med mjuka och sköna ullmattor. Tänk dig en liten karamell på Södermalm, där du kommer in i en bubbla av total avslappning. 

Min vision om Studio Söder 


Att få skapat något som är styrt utifrån lust och kreativitet, det är Studio Söder för mig. Känslan av att jag bjuder in det jag önskar i mitt liv samt att få dela det med andra. Min vision är att alla skall ha möjlighet att gå på ett yogapass eller gå en kurs.

Yoga för mig är närvaro och återhämtning. I yogan går det inte att lura kroppen, den talar direkt om hur den mår. Jag har utövat olika former av yoga under tjugo års tid och kommer alltid tillbaka till hur kroppen hittar närvaron oavsett yogaform. För mig är närvaro det som gör mig absolut lyckligast och mest välmående. 

Senaste åren har jag utövat Yinyoga och utbildat mig hos Ulrica Norberg. Jag är även utbildad pedagog med en magister i pedagogik, och har haft förmånen att utöva meditation och yoga med barn och ungdomar de senaste tio åren. Känslan av att kroppen törstar efter avkoppling och hjärnvila är densamma oavsett ålder. 

För mig är yogarummet ett rum där inget alls behöver presteras. Otroligt befriande! 

Jag har mångårigt arbete inom skolan, som specialpedagog, undervisat och coachat ungdomar. Jag utbildar pedagoger att leda egna meditationer i grundskolan. Håller ungdomskurser med fokus på självmedkänsla. Är utbildad Yinyogalärare och har hållit pass på olika studios innan jag startade Studio Söder. 

Min ambition är att skapa en plats där du kommer in i en värld av avslappning och närvaro. Studion är byggd med naturmaterial, du bjuds in att yoga på ett varmt skönt golv med mjuka och sköna ullmattor som får dig att vilja flyta bort en stund från dina tankar och bara vara.