Johanna Cederstam 

10.09.2020

Att lyssna till våra kvinnor oavsett ålder är så viktigt. Kvinnor behöver komma tillsammans för att skapa, ventilera och stötta varandra. Kvinnor som får göra det har en förmåga att skapa magi, kraft och systerskap I decennier har vi kvinnor känt sådan konkurrens mot varandra. Istället för att lyfta och stödja varandra så har vi tävlat, jämfört oss och varit varandras värsta fiende
Varför?
Om vi börjar hitta vår naturliga balans om vi hittar stillheten, och om vi tar oss tid att fylla på med kraft och energi, så hittar vi glädje, medkänsla och systerskap.
Kom till denna Kvinnokraft workshop där du får lära dig verktyg och dagliga ritualer för att möta din Shakti -din unika kraft och medicinkvinna.
Kundaliniyoga, meditation samt rawfoodsnacks och sharing cirlce.
Datum; 16/10 kl. 18-21
Plats: Studio Söder, Rubinvägen 1, Sundsvall
Pris; 595 kr per workshop
Vid köp av både Kakao Ceremoni och Kvinnokraft Meditation 1000 kr.
Obs. Anmälan är bindande.
Nymåne Kakao Ceremoni
Lördag 17/10 kl. 10.00-13.00
När det är Nymåne har människor I tusentals år satt intentioner, sått frön infört nya rutiner eller startat ett nytt projekt. Denna Nymåne inträffar under fiskarnas tecken. Din känslighet förstärks och du har en förstärkt intuition.
Vi firar Nymånen med helig Kakao från Indien samt yoga, meditation och Yoga Nidra. Vi kallar in Kakaoanden dricker kakao och sitter i stillhet kommer i kontakt med moder Jord.
Vi skriver ner nya intentioner, målsättningar och nya ritualer.
Med vår förstärkta förmåga att uppfatta lyssnar vi till Mantrasång. Universum är uppbyggd av vibrationer och ljud. Mantrarytm och andetaget i gemenskap skapar en helande vibration för Kropp, sinne och själ.
Vi vibrerar och hittar till vår egen rytm.
Vi fortsätter med en guidad Meditation, mantra Sång och djup meditation för att rensa förfäders Karma.
Vi avslutar med Raw Foodsnacks och Tarot Kort
Datum 17/10 kl 10-13
Plats: Studio Söder, Rubinvägen 1, Sundsvall
Pris: 595 Kr
Anmälan är bindande
Om Johanna:
Johanna Hari Sant Kaur är en Kundalini Yoga Lärare som bor och driver företaget YogAlla &Vegan Miraklet i Örnsköldsvik Sverige.
Hon är engagerad i Shakti School en skola med yoga stuider med fokus på kvinnan. Shakti School grundats av artisten och Kundalini Läraren Sukhdev Jackson.
Johanna leder Kakao Ceremonier och lagar vegansk mat på olika retreat om i världen och hämtar mycket inspiration från Kalifornien.
" Min passion är Kvinnan och Kvinnans magiska kraft som finns inom alla oss. Om vi alla kan lära oss att tona in, vända våra sinnen inåt och lyssna till vår magkänsla och intuition, skulle vi kvinnor hitta styrka kraft och mod"
"Jag vill förmedla det jag fått uppleva och lärt mig genom min resa"

Varmt välkommen <3